10 Haziran 2009 Çarşamba

nazarlık

pazartesi günü ulustan yarım kilo elyaf ve lavanta aldım.o elyafı kullanmak için de kendi kendime projeler üretiyorum tabii.yeni aldığım şeyleri kullanmak için çok heyecanlanırım ben.eşime arabası için lavanta kesesi yaptım kendi isteği üzerine.sonra da nazarlık yapmak istedim.önceden hiç yapmadığım birşey olduğu için 10 marifetteki bütün modelleri inceledim.suluhandan daha önce aldığım temizlik beziyle yaptım ama yumuşacık bir bez.dokusu markettekiler gibi değil.yarım gün uğraştım.içine biraz da elyaf koydum.kendimi öyle kaptırmışım ki patlıcan közleyecektim ; unutmuşum.allahtan yemek hazırdı.eşim ekmek alıyım mı diye aradığında hemen mutfağa girdim.mazeretim de hazırdı."sıcak sıcak yiyelim diye canım "tabii ki inanmadı.odanın dört bir köşesine yayıldığımı görünce boncuklarla.nazarlığı çok beğendi.yeni evlerine taşınan arkadaşlarımıza hediye etmeye karar verdik.hadi size iyigünler...

5 yorum:

  1. çok cici olmuuuşş :) bizim evde de durum çok farklı değil :) çalışma masamın üstünü bir gören bir daha bizim eve gelmez :))) bi gün beni de götürür müsün ulus'a :) tek başıma gidemiyorum, henüz hiçbir şeyin yerini öğrenemedim. allahtan haftaya istanbuldayım, tahtakale eminönü ne lazımsa alıcam :D öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. bak kıskandım şimdi seni.istanbula ben de gitmek istiyorum ya:(

    YanıtlaSil
  3. E gel gidelim :) İstediğin bir şeyler varsa lütfen çekinmeden söyle alırım :) Şimdi olmaz diyorsan bir sonrakinde bir ablam var burada, o da istanbul pazarlarına hasta :)) Onunla bir gün sırf pazara gitme gibi bir planımız var. Sen de gelirsin :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba.nezamandır uğrayamadım.kardeşim eklemedi bitürlü.direk geçiyodum.selam ve sevgiler

    YanıtlaSil
  5. kedili gifler var elimde istersen yayınlayım.görünce aklıma geldin,kaydettim.alırsın bende silerim sonra.sf.na koyarsın.kolay gelsin.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)