2 Haziran 2016 Perşembe

Zillim


Zilli kara kızım kakaolu kekim çikolatalı pudingim:)


Zilli'yi kıskanan Öyküş:)Yavrum nasıl da sıkıştı kaldı aramızda.
Zilli kızı şikayet edeyim biraz size.Kaç gündür yine kayıp.İlk kaybolduğunda 4.günde gelmişti.Aramadığım yer kalmamıştı.3.günün akşamında ağlamaya başlamıştım.Bütün gün balkonda sepetinde yatar çünkü.bahçedeki kedilerin yanına bile inmez.Onlara tıslar .Benim onları sevmemi istemez.Yaz geldi ya av peşinde hep.Ben de sürekli balkon kontrolünde gelmiş mi diye.2 gündür yok yine.Ay nerelere gidiyor çok merak ediyorum.Evimizin karşısında tren yolu var .İlerisi de çayır çimen.Kedilerin hepsi raylarda geziyorlar.Aklım çıkıyor birine bişey olacak diye.Zilliyi de kaç kere raylardan karşı tarafa geçerken gördüm. Geri döner muhakkak ama ya bir gün dönmezse diye çok korkuyorum.

4 yorum:

  1. Maceraperest işte... Döner bence de... Havalar ısındı ya gözü dışarda benimkilerin de !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akşam döndü azıcık birşey yiyip yine gitti:)Sabah baygın yatıyordu sepetinde.Çok yorulmuş belli ki.Biraz suyla tüylerini yıkadım gur gur gur çok hoşuna gitti.Sıcaklar başladı ya çok etkileniyorlar hayvancıklar

      Sil
  2. Aman iyi dönmüş olmasına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşek sıpası gidip 3 gün gelmiyor 4.gün geri dönüyor.Bunu düzen edinmişti.Neyse ki 2 gündür yine eski mutlu günlerimize döndük.Ne zaman baksam balkonda sepetinde benim de içim rahat.

      Sil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)