16 Haziran 2016 Perşembe

Balkon keyfi


Merhaba,
Bu laleli battaniyeyi instagramda gördüm ve hemen başladım.Örmesi zevkli bir model.Doğum yapan bir arkadaşım var ona hediye edeceğim.Sıcaklar da başladı örmek zor oluyor ama terapi gibi örmek.Hele canım sıkkınsa,kafamda düşünceler varsa hem düşünürüm,hem kafamın içinde tartışırım karşımdakiyle hem örerim.Hangi ara bu kadar ördüm diye de kendime şaşırırım.


Çiçekliğimi de beyaza boyayınca küçük balkonumuz biraz daha ferahladı sanki.Renkli saksılarım da yakıştılar yerlerine.Beyaz masa ve bank da alınca balkon yenileme işi bitti.Çok rüzgar alan bir balkon olduğu için kırılır diye birşey asamıyorum duvarlara.Her akşam balkon keyfi yapıyorum.Yemek işi bittikten ,bahçedeki çocuklar da doyurulduktan sonra  çiçeklerimi suluyorum .Alıyorum örgümü elime,çay ya da kahve ile birlikte uzatıyorum ayaklarımı ohh benden mutlusu yok.Öykü anne hadi gel artık yanımda otur diye ara ara tuttursa da uzatabildiğim kadar uzatıyorum keyfimi:)


3 yorum:

  1. Çok güzel olmuş Ebrucuğum, örgüden keşke ben de anlasam :) Balkonun çok güzel olmuş, keyifle otur, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler:)Keşke yakın olsak öğretirdim ben sana.Bana da bir arkadaşım öğretmişti.

      Sil
  2. Battaniye de, balkon da çok güzel. Bizim balkon çok küçük ve buralar çok sıcak. Artık herkes klimalı salonlarda. Balkonların boynu bükük.

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)