19 Aralık 2013 Perşembe

yeni birşey yok bari eskilerden paylaşalım






yine çok önce yapılmış bir atkı bereyle bloguma yazı yazıyorum.Aralık ayındayken yayınlayayım dedim daha fazla bekletmeden.eski işyerimde arkadaşıma ördüğüm bir takımdı.youtube'dan videoları izleye izleye ördüm.videolar gerçekten çok faydalı oluyor.bu zamana kadar yapmadığım bir modeldi.kolaydı ama şimdi nasıl yapıldığını bile hatırlamıyorum.nerdeyse üstünden 10 ay geçti.

şehir değişikliği,tekrar  taşınma,cenaze derken hiçbirşey yapamaz oldum. yünlerimi, keçelerimi dolaba özenle yerleştirdim.neler yapmak istiyorum aslında.maymun iştahlıyım biraz da.evde her malzeme olsun istiyorum.birgün gelir yaparım elbet.her akşam bugün yapacağım birşeyler diyerek gidiyorum eve.ama sonra o enerjiyi kendimde bulamıyorum.aslında örgü örmek terapi gibi geliyor.örsem çok güzel olacak.öykü'ye kapı süsü yapacağım.ne zamandır istiyor balerinli.elbet birgün yapacağım.ama o hala balerinli mi isteyecek ondan emin değilim. birgün pony'li diyor birgün hellokitty'li. ah güzel kızım anneciğin neler yapmak istiyor sana da işte bazen olmuyor.bebek yapmaya başlamıştık eski evde.üstüne ağır biri mi geldi yoksa ben zaten ağırmıydım bilmiyorum.keçeleri heyecanla aldım.heyecanla kestim.iş dikme kısmına gelince heyecanımı kaybettim.tipik bir koç burcu:)

işyerinden bloglara yorum yapamıyorum malesef.öyle güzel işler var ki.neler yazmak istiyorum ama engellendiği için hiçbirşey yazamıyorum:(  onları gördükçe şevk geliyor.en iyisi bu akşam yapayım ben birşeyler:)

2 yorum:

  1. Üzüldüm....inş yepyeni cicişlerle gelirsin aramıza

    YanıtlaSil
  2. bu ara her yünden bir şeyler öresim var:)
    bunuda aldım listeye..uzayıp gitti yalnız benim liste sonu gelmeyecek gibi:))
    Sevgiler

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)