30 Kasım 2010 Salı

çocuk bu düşe kalka büyür





çocuk bu düşe kalka büyür.daha dur bakalım hele bir de yürüsün...dünden beri ben diyeyim 20 siz deyin 30 kere duydum bu lafları.gel gör ki  bunu kendime  anlatmak o kadar da kolay değil..

dün akşam giydirdim süsledim .kendi kendime nazar değdirdim herhalde.komşuya gidecektik oturmaya.tam kapıdan çıkarken battaniyesini almadığımı farkedip kayınvalidemin de orda olmasına güvenerek onu koltuğa oturtup içeri doğru yöneldim.kayınvalidemin bağırması ve öykünün ağlamasına nasıl koştum geldim bilmiyorum.kayınvalidem de yetişememiş.Allahtan düştüğü anı görmedim.yüzünü yıkadım,su içirdim,balkona çıkardım,gezdirdim.kucağımda ordan oraya deli gibi gezindim durdum.kendime kızdım.ellerim kırılsaydı dedim.Allaha şükür korkulacak birşey yok.anlık birşey.sakinleşince  iki komşu gezmesi yaptık.çocuklarla oynadık.arkadaşım eşeği söyleyip zıpladık.herşey normaldi bizim için.ama ben yine de gece uyumadım.gece bayağı sık uyanıyor zaten.her gece çok zor kalkan ben dün gece Allaha şükrederek kalktım.Allah nazarlardan korusun.

anneliğin en zor yanı bu olsa gerek. daha neler göreceğiz kimbilir?hele bir yürüsün bak daha neler olacak:)

4 yorum:

  1. ben resmen elamın yatakdan uçtuğunu gördüm 7 aylıkken bak şimdi güldüm:)) hala daha değil düşmesi düşecek gibi olması bile canımı nasıl yakıyor... allahım acıarını göstermesin canım...

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler çelebicim:)
    yasemincim amin canım.

    YanıtlaSil
  3. allahım korusun onları...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)