20 Aralık 2009 Pazar

ineklerim*2


uyanalı 1 saat kadar oluyor.banyo yaptım.kahvaltı edeceğim birazdan.brunch oluyor değil mi bu saatte artık?aslında hiç adetim değildir geç kalkmak.ama gece pek uyuyamadım.sinirli yattım.kafamın içinde kavga edip,konuşup durdum.o an hallledebileceğim birşey değildi ama kendimi yiyip bitirdim,üzdüm.şu anda da çok farklı değilim.tv izliyorum,minnoşla oynuyorum ama kafam meşgul.
bari inek serime devam edeyim ,şenleneyim biraz dedim.inekli mutfak ürünlerini çok seviyorum.inekli eşyalarımın birazını burada yayınlamıştım.çoğu mutfak malzememi kolisinden çıkarmadığımdan elimin altındakilerden ineklileri buldum.inekleri çok sevdiğimi bilen bir arkadaşım hediye almıştı bu takımı.

6 yorum:

  1. Çook şirinler çook....
    güle güle kullanın.

    iyi bir hafta diliyorum
    <:))

    YanıtlaSil
  2. Çok takımlar bayuıldım, ben de çok seviyorum bu inek figürlerini, bir de bu kadar sinir yapma kendi kendine, bak bebeğinde hissediyor bunları sonra çok sinirli olan annelerin bebekleri de doğunca çok ağlar derler. Ben hamileyken hiç bir şeyi kafama takmadım (normalde öyle değilimdir) herşeyi boşver bebeğim önemli dedim kendi kendime (herhalde birazdan bu söyleneni duydum ya çok ağlarsa ben ne yaparım korkusundan :) ) Duygusallığa gelince bu hiç geçmiyor sonra ben hamileliğimden sonra kızım doğdu ve hala her şeye gözlerim sulanır oldum. En alakasız şeye bile, görsen ne var şimdi bunda ağlayacak dersin ama ben iyi kötü her duyduğuma zor tutuyorum kendimi :)

    YanıtlaSil
  3. çok sevimli bende seviyorum böyle aksesuarları güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. bu takım oldukça ilgi çekici. benimde bunlardan edinmem lazım.

    YanıtlaSil
  5. oyy ben bu inekleri çok sevdimm:)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)