24 Eylül 2009 Perşembe

puzzlelar bitti:)



buradaki yazımda anlatmıştım bu puzzleları.sonunda bittiler ama nasıl?küçük olanı 1.5 günde bitirmiştik.diğerleri ile birlikte çerçeveletiriz diye bekletiyorduk.kedili olan bayağı bir süre masanın üzerinde durdu.yüzüne bakmadık aylarca.birgün arkadaşlarımız gelmişti.masanın üstünde görünce" yapmıyorsanız biz yapalım;çok seviyoruz puzzle yapmayı "dediler.tabii biz bu fikre bayıldık.1 hafta sonra puzzle hazırdı.ikisini de çerçevelettik.1 tane de kutusunda hiç açılmamış 2000lik var.onu da yapalım isterseniz diye teklif ettiler.belki hevesimiz gelir ;yaparız diye daha vermedik.ama bu aralar zaten hayatımız oldukça karışık olduğu için zor görünüyor yapmamız:(
dost kitabevine gitmiştik geçen hafta minnoşun takvimini almak için.kedili puzzleın başka bir versiyonunu gördük.eşim sanki yapıyormuşuz gibi tutturdu alalım diye.ufak bir kararsızlıktan sonra vazgeçtik ama çok güzeldi gerçekten.komiğiz yani.bitmiş halini çok sevdik ya sanki alınca yapabileceğiz:)
veee güzel kızımızın takvimdeki resmi.
kuzguna yavrusu güzel görünürmüş ya.herhalde herkese kendi çocuğu,eşi,kedisi,köpeği,v.s. çok güzel görünüyordur.takvime bakarken bazı yazılar çok duygulandırdı,bazıları güldürdü beni.bir kedi sahibi bir slogan yapmış;çok hoşuma gitti.
HER EVE BİR DÖRT AYAKLI!

8 yorum:

  1. Çok güzel bir slogan.Hepsi çok güzel,takvime ise bayıldım.Minnoş harika gözüküyor.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Puzzle yapmak çok zevklidir. Yapanların ellerine ve sabrına sağlık.
    <:))

    YanıtlaSil
  3. ilk fotoğraftaki puzzledan bende de var mutfakta duruyor :)

    YanıtlaSil
  4. ne sabır ama harikasınız
    minnoşda ayrı bir güzl çıkmış takvime çok yakışmış

    YanıtlaSil
  5. yerim ben onun suratınıııı :) güzel kızım ne güzel çıkmış yine takvim sayfasında, maşallah... puzzle almayın siiiiizzz :))) iyi misiniz* ev işleriniz ne alemde? Ankara'da mısın, döndün mü Çankırı'ya???

    YanıtlaSil
  6. harikaymış puzzlelar, yapmak ayrı bir zevk gerçekten çocuklarla biz ara verdik şimdilerde

    YanıtlaSil
  7. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    YanıtlaSil
  8. bende puzzle yapmayı çok sevenlerdenim. hepsi müthiş gözüküyor ;)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)