19 Mart 2009 Perşembe

hanım gitti yüncüden ip aldı ama bey yine de çok beğendi:)








cumartesi günü önce banyoya paspas olarak başladığım ,yaptıkça aslında koltuğun üstünde şal olarak da kullanılabilir diye düşündüğüm ve en son yatak örtüsü olmasına karar verdiğim çalışmam.daha bitmedi tabii.inşallah birgün bitecek:) yapması çok zevkli.önceden cesaret edip başlayamıyordum ama o kadar da sıkıcı değilmiş.tv izlerken yapmak daha iyi oluyor.farketmeden bayağı yapıyorsun.başlıktan da anlaşıldığı gibi- motifin ismine uymayarak- biraz da yeni ip aldım.ama evdeki artmış ipleri de kullandım ve bitirdim.eşim de gerçekten çok beğendi yaptığımı hatta yatak örtüsü olması konusunda beni bayağı cesaretlendirdi.battaniye-yatak örtüsü bitince yine paylaşmak dileğiyle...

7 yorum:

  1. Bu modeli her zaman çok beğenmişimdir. Çok basittir bir o kadar da sevimli ve şık. Renkleri çok güzel uydurmuşsun arkadaşım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. merhaba :) birşey sorabilir miyim, çalışmanızı çok beğendim ama hangi tür iplik kullandığınızı ve nasıl motifleri birleştirdiğinizi öğrenebilir miyim :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler maya.nako bonbon kullandım.motifleri birleştirmemi uygun bir zamanda detaylıca anlatayım:)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba

    Sitenizi zevkle takip ediyorum sizden çok heveslendim ve Oğluma battaniye örmek istiyorum ancak benim elimde NAKO BONBON CLASSİC var.Bu iple olurmu veya siz hangi ip kullanıyorunuz?

    Teşekkürler,
    sevgiler
    SERPİL

    YanıtlaSil
  5. merhaba serpil,
    ben de nako bonbon classic ile yaptım.şimdiden kolay gelsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  6. benim ipim farklı ama öğrenme aşamasında böle ufak bir çocuk battaniyesi yapayım da sonra o dediğiniz iple başlarım öğrerince.

    YanıtlaSil
  7. nako bonbon lüks ya da örenbayan dora da güzel oluyor.tüylenme olmuyor çok

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)