24 Eylül 2009 Perşembe

puzzlelar bitti:)



buradaki yazımda anlatmıştım bu puzzleları.sonunda bittiler ama nasıl?küçük olanı 1.5 günde bitirmiştik.diğerleri ile birlikte çerçeveletiriz diye bekletiyorduk.kedili olan bayağı bir süre masanın üzerinde durdu.yüzüne bakmadık aylarca.birgün arkadaşlarımız gelmişti.masanın üstünde görünce" yapmıyorsanız biz yapalım;çok seviyoruz puzzle yapmayı "dediler.tabii biz bu fikre bayıldık.1 hafta sonra puzzle hazırdı.ikisini de çerçevelettik.1 tane de kutusunda hiç açılmamış 2000lik var.onu da yapalım isterseniz diye teklif ettiler.belki hevesimiz gelir ;yaparız diye daha vermedik.ama bu aralar zaten hayatımız oldukça karışık olduğu için zor görünüyor yapmamız:(
dost kitabevine gitmiştik geçen hafta minnoşun takvimini almak için.kedili puzzleın başka bir versiyonunu gördük.eşim sanki yapıyormuşuz gibi tutturdu alalım diye.ufak bir kararsızlıktan sonra vazgeçtik ama çok güzeldi gerçekten.komiğiz yani.bitmiş halini çok sevdik ya sanki alınca yapabileceğiz:)
veee güzel kızımızın takvimdeki resmi.
kuzguna yavrusu güzel görünürmüş ya.herhalde herkese kendi çocuğu,eşi,kedisi,köpeği,v.s. çok güzel görünüyordur.takvime bakarken bazı yazılar çok duygulandırdı,bazıları güldürdü beni.bir kedi sahibi bir slogan yapmış;çok hoşuma gitti.
HER EVE BİR DÖRT AYAKLI!

19 Eylül 2009 Cumartesi

iyi bayramlar


işte geldim burdayım:) ara ara takip etmeye çalıştım sizleri ama işyerinden çok rahat olmuyor.daha da taşınamadım.bazı pürüzler çıktı.bayram ertesine kaldı.kolilerimizle mutlu mutlu yaşıyoruz.iki şehir arasında gidip geldiğimden yeni,yorucu,özlem dolu,farklı bir dönemdeyim.
minnoşum 1 haftadır beni görmüyor ya yavrum yine patisindeki tüylerini yolmuş.dün akşam beni karşılayışını görmeliydiniz.hem miyavlıyor,hem sürünüyor.yarım saatten fazla sürdü koklaşmamız.orda sokak kedilerini besledim,sevdim kızımı özledikçe. eşimin,evimin özlemi ayrı zor.ama Allah böyle ayrılık versin napalımidare edeceğiz artık.
herkesin bayramını kutluyorum.herkes sevdikleriyle güzel bir bayram geçirir inşallah.

7 Eylül 2009 Pazartesi

kısa bir ara...




taşınma ve şehir değişikliği nedeniyle bir süre buralarda olamayacağım:(

beni özleyin anacım

bye:)

6 Eylül 2009 Pazar

minnoşun halleri

nasıl yatıyorum öyle?patiler havada,daracık da bir yer.burada yatınca annem kraliçe tahtına çıktı diyor:)



örtünün altına saklanmaya,uyumaya bayılırım
güneşlenmeyi çok severim.akşam güneşi güzele vururmuş:)

oturduğum yerde uyuyakalmışım:)


annemle uyumaya bayılırım:)







5 Eylül 2009 Cumartesi

pembe çiçekli tepsi

bu tepsiyi teyzeme yaptım.yıllar önce ona ahşap boyama tepsi yapmışım.yapmışım diyorum ben hatırlayamadım.yaşlanıyormuyum ne? tepsinin sapı kırılmış.teyzem de çok üzülmüş.ben de üzülmesin diye ona yenisini yaptım.bayram hediyesi:)

4 Eylül 2009 Cuma

yaka-kolye



bu yakayı ananemin eşyaları arasında bulup ben bunu kolye olarak takarım diye almıştım.ananem gençken pek modaymış böyle yakalar.bir iki kere taktım ama sanki üstünü süslesem daha mı iyi olur diyorum.yuvarlaklarla,çiçeklerin içine birer inci mi kondursam?siz ne dersiniz?

3 Eylül 2009 Perşembe

yüzük

bu yüzüğü yapalı 3 yıldan fazla oluyor.yapımı gayet basit.lastik misinaya boncukları ve içi taşlı malzemeyi dizip bağlıyorsunuz.aynı şekilde yaptığım incili bilezik için iki tık tık


2 Eylül 2009 Çarşamba

ineklerim*1


inek tutkumdan kreativ blogger miminde bahsetmiştim.hazır evi toplarken daha kaldırmadığım birkaç ineğin fotoğrafını çekip paylaşayım istedim.sırayla baharat takımı,kumbara,tereyağ bıçağı,tahta kaşıklık,kürdanlık.
bunlar buzdağının görünen kısmı diyelim.artık yeni evde de kolileri açtıkça resim çekerim:)